Bosna Hersek mah'deki paket servisi yapan motorlar elektrikli motorlarla değiştirilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Konya Selçuklu Belediyesi ve tarafına Bosna Hersek Mah. Bosna Hersek Mah. bu kampanyayı başlattı

Bosna Hersek mahallesinde birçok işletme evlere paket servisi yapmaktadır. Bu hizmet genellikle motorlarla yapılmaktadır ve takdire şayandır, özellikle öğrencilere büyük kolaylık sağlamaktadır. Ancak gece geç saatlere kadar bu hizmeti veren işletmelerin motorlarının çoğu eski ve gürültülü olduğu için insanlara büyük rahatsızlık vermektedir. Özellikle öğrenci arkadaşlarımız sınav zamanlarında bu gürültüye daha çok maruz kalmaktadırlar. Ayrıca sağlık sorunu olan insanları da düşünmemiz gerekmektedir. Şunu da belirtmemiz gerekir ki, bu motorları kullanan bazı çalışanların sürücü belgesi bulunmamaktadır. Bu durum deneyimsiz şoförlerin trafiğe çıkması, dolayısıyla kazaların oluşmasında başlıca etkendir.

Bu probleme çözüm getirmek adına şu öneride bulunmaktayız: Paket servisi yapan bütün işletmelerin motorları, elektrikli motorlarla değiştirilsin.

Son olarak şunu da unutmamamız gerekir ki yakıtla çalışan motorlar havamızı da kirletmektedirler. Burada birçok kişi haklı olarak şu soruyu sorabilir: arabalar havamızı kirletmiyor mu? tek sorunumuz motorlar mı? Elbette arabalar da çevremize büyük zararlar vermektedir. Ancak bu konuyla ilgili şuan pek yapabileceğimiz bir şey yok gibi duruyor. En azından şimdilik... Bizler bu kampanyayı başlatarak, hem gürültü kirliğini hem de sağlığımıza zarar veren etkenleri en aza indirmeyi amaçlıyoruz..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.