Kampanya Kapatıldı

Konya’nın şehiriçi ulaşım sorunları çözülsün

Bu kampanya 2.214 destekçiye ulaştı

Konya’da ulaşım günden güne zorlaşıyor. Öğrencilerin de şehre gelmesiyle beraber şehiriçi ulaşım iyice çekilmez hale geldi. Eski tramvaylar da dahil olmak üzere tramvay sayısının gerekirse iki katına çıkarılması, tramvayların çalışmadığı zamanlarda hizmet veren TRAMVAY HATTI OTOBÜSLERİ ile tramvay ve minibüs yükünün azaltılması, acil ve gerekli önlemler.

Bu sayede fazladan istihdam da sağlanabileceği gibi belki belediyenin geliri de artar. Belediye olarak halkınızın üstünüzde hakkıdır; oylara vefa gösterdiğinizi bir kez daha kanıtlayın lütfen. Severek oy verdiğimiz belediyemizin kıymetli üyeleri; mümkünse aileleriyle birlikte tramvaylarda sadece bir kez kampüse gidip gelseler, bizim nasıl hissettiğimizi anlarlar.

Özetlemek gerekirse; toplama kamplarına gönderilen savaş esirleri gibi hissetmekten bıktık artık. Bunu her gün iki saat boyunca çekmek gerçekten çok büyük bir zulüm! Bunun çözümünü istemek bizim en doğal hakkımız, çözmek de sizin en önemli vazifelerinizdendir!

Vatandaşta ar namus haya kalmayacak bu gidişle. Psikolojik sağlık açısından da birbirini tanımayan insanların, birbirine 30 cm'den fazla yaklaşmaları aşırı derecede sakıncalıdır. Toplumumuz sosyolojik, kültürel ve psikolojik açıdan muazzam derecede tahrip olmaktadır.

Vatandaşın sorunlarına çözüm getiremeyen bir belediye acaba ne işle meşguldür? En azından bu sorunun bir geri dönüşü yapılırsa müteşekkir oluruz. Saygılarımla...

Bugün Hasan Ali imzanı bekliyor!

Hasan Ali Şenyücel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Konya şehiriçi ulaşım sorunları çözülsün @Konyabuyuksehir». Hasan Ali ve imza atan diğer 2.213 kişiye katıl.