0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sürdürülebilir avcılık için Mezura ile ölçüp limit altı salım yapıyorlar. Bizde ise yapraklar tezgahlarda, hallerde, gırgırlarda, kovalarda bu gidişle 5 seneye lüfer diye bir balık denizlerimizde olmayacak. Bir zamanlar orkinos, kılıç balığı çıkan Marmara’da lüferi de mumla arayacağız.

Artık ne yapılması gerekiyorsa acil yapılsın, her sene aynı muhabbetler ancak 1 adım ileri gidilemiyor. Konu artık ekmek parası değil bir türün yok olması. Lüferin de koruma altına alınması, limit dahilinde avcılık yapılması zaruridir. Arkadaşlar yorumlarda hakaret ve argo ifadeler kullanmak yasaktır. Sorun hepimizin sorunu geleceğidir. Gönül isterki balık bol olsun herkes nasibini alsın ancak durum gidişat her geçen gün daha da vahim olmakta.

Bugün Hamza imzanı bekliyor!

Hamza Ali bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Konu artık ekmek parası değil LÜFER neslinin yok olmasıdır, acil önlem alınmalıdır!». Hamza ve imza atan diğer 169 kişiye katıl.