Kundër vendimit të KQZ-së - Askush nuk mund t'i mohoj të drejtën e votës mërgatës!

Kundër vendimit të KQZ-së - Askush nuk mund t'i mohoj të drejtën e votës mërgatës!

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!
Fitim Pacolli started this petition to Komisioni Qendror Zgjedhor

Peticion, i organizuar nga Grupi meKryeministrin, drejtuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kundër vendimit të pa drejtë ndaj mërgatës tonë. Ky vendim i KQZ-së i cili vështirëson votimin e mërgatës është i padrejtë dhe anti-kushtetues.

Ky vendim duhet të anulohet sa më parë!

KQZ nuk mund të ua mohoj të drejtën për votim qytetarëve nga mërgata të cilët nuk hapin telefonin.

 

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!