Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 36 destekçi ile değişim yarattı!

Kocaeli/ Gebze sınırları içindeki Kirazpınar mevkinde ulaşım hususunda büyük bir sorun mevcuttur.  407 hat numaralı otobüsler sürekli duraklara geç gelmekte veya her gün 1 otobüs gelmemekte ve vatandaşlar işlerine geç kalarak bu sebeple ya işten çıkarılmakta veya iş yerinden ihtar almaktadır. Araç şoförlerine neden geç kaldıkları sorulduğunda " uyuya kalmışım ne olmuş" , "keyfim öyle istedi" gibi lakayt cevaplar alınmaktadır. Ayrıca şoförlerden bazıları vatandaşı "beni tahrik etme" , "boş boş konuşma" gibi sözlerle tehdit ederek topluluk içinde rencide etmektedirler. Defalarca belediyeye yapılan şikayetler  sonucu sorun çözülememiş, daha doğrusu belediye birimleri sorunu çözmekte aciz kalmıştır. Tek bir hattın hizmet vermesi sebebiyle tekel oluşturmuş bu özel halk otobüslerinin tamamen kaldırılarak yerine daha düzgün çalışacak bir hat veya vatandaşa alternatif ulaşım sağlayacak başka bir toplu taşımanın konuşlandırılması için desteğe ihtiyacımız var. Sesimizi duyurmak ve mağduriyetimizi gidermek için imzanızı rica ediyoruz.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal Dokuyucu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kocaeli Valiliği: Gebze Kirazpınar'ın ulaşım sorunu çözülsün. 407 No'lu hat bu güzergahtan kaldırılsın.». Hilal ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.