İZMİT LİSESİNE DOKUNMA

Reasons for signing

Beyhan Korkmaz
3 years ago
Mezunu olduğum bu okul! Biz izmit iz dedirtmeyi başaran ve birlik beraberliği destekleyen figür okullardandir. İzmit seninle güzel! #lisemedokunma#

Aziz Bilal Aydemir
3 years ago
Yapılacak olan işlemin çok gereksiz ve mantıksız olduğunu düşünüyorum hazır köklü olan bir okulu taşıyıp yerine yeni bir okul getirmek ne kadar mantıklı olabilir ki?

Serap Pazar
İzmit'in sembolüdür İZMİT LİSESİ yerinden kaldırılamaz

Gökhan Boztepe
Tarih kokuyor

Gülten SEZER
3 years ago
Vandallık olarak değerlendiriyor ve tarihime dokunmayın diyorum.

Sudenaz Küçükçeşme
3 years ago
Başka okullarla birleşip taşınmak istemiyorum.Liseme dokunmayın!

Semra Özkoru
3 years ago
O benim okulum. Tarihi değeri çok büyük. Şehrin tarihi dokusuna zarar verilmesini istemiyorum

özlem keskin özsu
3 years ago
Okulumuzun tarihi bir önemi var. Dışarıda bu konumdaki okullar yüzyıllarca fiziksel olarak ve adı ile varlığını sürdürür. Özellikle korurlar, çünkü bizim ülkemizdeki gibi rant planları ve göstermelik değer yargıları yoktur. Bu okul bizim için çok önemli dedemiz, annemiz,babamız da biz de çocuğumuz da burada öğrenim görmüşüz. Her geçişimde sınıfıma bakarım, dışarıdan da olsa. Değer verdiğimiz bir yapı, lütfen kanunen yıkılması gereken saçma sapan yerler için çaba sarf edin. Okulumuza dokunmayın. Bunu yaparsanız, bir çok insanın bir yanını alıp götürürsünüz.

Ayça Akdil
3 years ago
Ben doğma büyüme İzmitliyim.. Çocukluğumda okula giderken yanından geçtiğim, büyüdüğümde yol tarif ederken nirengi noktası olarak aldığım bu güzel yapının tahrip edilmesini veya yerinin değiştirilip binasına başka bir okulun getirilmesini istemiyorum. Dışarıdan bakılınca sadece beton ve taştan oluşmuş gibi görünebilir ama o binada kimlerin ne anıları, ne hayalleri, ne özlemleri var... İzmit Lisesi'ne dokunmayın!..

Gülşen Yıldırım Avcı