Başarı

RANTSAL DÖNÜŞÜME HAYIR

Bu kampanya 22 destekçi ile değişim yarattı!

1999 Marmara Depreminden sonra Ford Otosan Fabrikasının konuşlandığı Gölcük Belediyesi sorumluluk alanı olan Denizevler Mahallesi sakinleri 16 yılı aşkın süredir mağdur edilmiştir.Belediye tarafından ilgili bakanlığa "Bölgenin riskli alan olarak ilan edilerek bu süretle Ford Otosan Fabrikasının ihtiyaç duyacağı alanın yaratılması " talep edilmiştir.Bakanlık öneriyi kabul etmiş ve karşılıklı protokol imzalanmıştır.Ford Otosan Fabrikası içinde barındırdığı yan sanayi kuruluşlarını fabrika sahasından çıkarma kararı almıştır.Bu durum özel firmaların yaşadığımız alana taşınmasına dayanak oluşturmaktadır.Kentsel dönüşüm kapsamında yaşadığımız lokal müsadere edilerek değiştirilmek isteniyor.Yazılacak çok şey var ama sıkıcı olsun istemiyorum.Sessiz çığlımızın duyulup mağdur edilmemek istiyoruz.Desteklerinizi bekliyor ve RANTSAL DÖNÜŞÜME HAYIR diyoruz.

Bugün DENIZEVLER MAHALLESİ imzanı bekliyor!

DENIZEVLER MAHALLESİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KOCAELİ GÖLCÜK BELEDİYESİ: RANTSAL DÖNÜŞÜME HAYIR». DENIZEVLER MAHALLESİ ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.