Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencileri boş yere harç ödemesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kocaeli Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği okuyoruz. Dönem başında bölümde ikinci öğretim kapandı ancak üniversite ikinci öğretim harcını toplamaya devam etti ancak bu durumda o paraların akıbeti bilinmez oluyor. Çünkü bildiğiniz üzere bu paralar hocalara ek ders ücreti olarak yansıyor. Ama hocalara İÖ kapandığı için akşam dersleri parası da ödenmiyor.

İtiraz ettik, dilekçeler verdik sonunda kabul edildi ve bizlerden İban no içeren dilekçeler istenildi ve ödeme yapılacağı söylendi.

Şimdi dönem sonuna geldiğimizde bize bu paranın ödenemeyeceğini, yasal olmadığını ve Bahar yarıyılında yeniden ikinci öğretim harcı ödeyeceğimizi söylüyorlar. Bizler bu dönem Zaten mağdur edildik, haksız yere bizden harç alındı ve şimdi bunu tekrar yaparak hakkımızı yiyorlar. Bizler sadece öğrenciyiz büyük kısmımız bu parayı çalışarak ödüyor ve buna rağmen akşam ders olmadığı için işimizden de oluyoruz. Koü Jeoloji Mühendisliği öğrencileri olarak harç ücretlerimizi geri istiyoruz ve ikinci dönem almadığımız akşam derslerine harç ödemek istemiyoruz.

Bu konuda bizlere destek çıkarak yardımcı olur musunuz?

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa ok bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencileri boş yere harç ödemesin!». mustafa ve imza atan diğer 184 kişiye katıl.