Kadın ve çocuk şiddeti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

KKTC MECLİSİNDEKİ HALKIN TÜM  VEKİLLERİNE ÇAĞRIDIR

“KADINA ve ÇOCUĞA “ şiddet uygulayan bu insanlıktan çıkmış olanları;    vatandaşlıktan çıkarınız,

Ülkededen de atınız,

vatandaş yapmayınız.

Bu öneriyi ivedilikle gündeme alıp ilgili komitelerde görüşülüp yasalaştırınız.

KKTC de artan yabancı nüfusa parelel olarak Ülkede hiç görülmemiş duyulmamış Kadına ve Çocuğa yönelik şiddet oluşmakta vahşice cinayetler işlenmektedir.

2017 yılında KKTC'de 281 kadının şiddet gördüğü kayıtlara geçmiştir. Ayni yıl 5 kadın cinayeti yaşanmıştır. Toplumumuzda bu konuda yapılan araştırmalar her 3 kadından birinin ev içi fiziksel şiddete maruz kaldığını göstermiştir.

Çocuklarımıza yapılan şiddetin de sesi duyulmamaktadır.

Yıllardır çoğalarak artan bu şiddet ve cinayetlere karşı Ülkeyi yönetenler Politik irade olarak yeterli bir duruş gösterememiş eylem planı oluşturamamıştır.

Bir an önce yapılması  gereken , kadına ve çocuğa yönelik şiddet konusunda adım atmanın herkesin hepimizin sorumluluğu olduğunu kabul etmemiz olduğudur.

Ve tabi ki en başta bu görev öncelikle KKTC MECLİSİNDEKİ SEÇİLMİŞ

HALKIN VEKİLLERİNİNDİR.

KKTC MECLİSİNDEKİ TÜM VEKİLLERE önerimiz ve çağrımız gerekli yasaları ve kanunları bir an önce çıkarılması için ivedilikle bu konunun gündeme getirilmesi ve “Kadına , Çocuğa şiddet uygulayanların vatandaş yapılmaması ,vatandaşlıktan ve Ülkeden atılması” için ilgili Meclis Komitelerine önerinin taşınmasıdır.

Bu önerimizi kabül ediyorsanız imzalarınızla yapacağınız destekle ÖNERİ DİLEKÇEMİZİ KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI ve KKTC MECLİSİNE vererek ivedilikle görüşülerek yasalaşmasını isteyeceğiz...

Sayımız gücümüz olacak ve bu Toplumsal ciddi soruna ,hastılığa, çare olacaktır.

Bugün Teksen imzanı bekliyor!

Teksen Köroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KKTC MECLİSİ: Kadın ve çocuk şiddeti». Teksen ve imza atan diğer 293 kişiye katıl.