Hakkımızın yenmesini istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bu sene Kore Kültür Merkezi tarafından yapılan Kpop Festival’de

1.20 kişi/grup seçilmesi gerektiği söylenip 16 seçildi.

2.Şarkıların uzunluğunun 4-6 dakika olması gerekirken bu kurala uymayan bir başvuru elemeleri geçti.

Madem değiştirilecekti, neden bu kurallar kondu. Biz neden bunlara uyduk?

Kore Kültür Merkezi tarafından yapılan başka bir etkinliğe ve kurallarına nasıl güvenebiliriz? Adaletsiz yargılama yapılan bir yarışmada neden yarışmak isteyelim?

Yarışmanın bir daha düzenlenmesini veya yarışmacıların bir daha adil bir şekilde değerlendirilmesini, bizzat Kore Kültür Merkezi tarafından konulan kurallara sadık kalınmasını talep ediyoruz.

Onlarca kişinin hakkı yenildi. Bu sen de olabilirdin. Lütfen sessiz kalma.

*Not: Bu kampanya hakkımızı medeni bir şekilde aramak içindi. Hakaretle, şiddetle bunu yapamayız. Sırf bu tür davranışlardan dolayı karşı taraftan da olumsuz tepkiler aldık. Bu sene bir değişiklik olmayacağı ama seneye daha dikkat edilebileceğinin bilgisini aldık. Bu yüzden kampanyayı kaldırmıyorum. Lütfen kampanyanın amacını unutmayalım ve biraz daha yapıcı olmaya çalışalım.*

Bugün Aslı Sevgi imzanı bekliyor!

Aslı Sevgi Bozlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KKM Kpop Festival 2017 Hakkınızın yenmesine sessiz kalmayın». Aslı Sevgi ve imza atan diğer 188 kişiye katıl.