0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Burcu Paksoy relaps All tanısıyla Erciyes Üniversitesi Çocuk Onkoloji ve Hemotoloji Servisinde yatıyor yaşı 14 hayatla çoçuk yaşta tanışıp büyümek çok zor ..Onun yaşıtları koşup oynarken o hastanede acaba bir gün daha yaşıyan bilecek miyim korkusuyla yaşıyan bir kız çoçugu lütfen destek olalım ben Zehra genç  şimdiye kadar bir çok okula yardım  o ettik fakat BURCU ne defter istiyor ,ne bot ,ne mont o sadece vereceğiniz bir tüp kanla hayata tutunmak istiyor arkadaşımın kızı olan BURCUMA destek olmanızı bı kan bağışıyla BURCU'YA yeni bir hayat verebileceğimizi biliyorum... Ne olur banane demeyin..   oorda lösemi nin pençesinde ölüme hergun bir adım daha yaklaşan kız çocuğu bizimde kızımız olabilirdi .. BİR ANNE OLARAK BURCULAR ÖLMESİN DİYORUM VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM .... UNUTMAYIN BİR TÜP KANLA BURCU'YA HAYATINI GERİ VEREBİLİRİZ..

Bugün zehra imzanı bekliyor!

zehra genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kizilay: GÜZELLER GÜZELİ BURCU ÖLMESİN BİR KAN BAĞIŞIYLA LÖSEMİYİ YENMESİNE YARDIM EDELİM». zehra ve imza atan diğer 180 kişiye katıl.