Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.136 destekçiye ulaştı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Karadeniz'in doğal cennet koylarından Kıyıköy, Gazprom ve Mavi Akım projesinin tehditi altında. Hem İstanbul hem de civar illerden birçok ziyaretçisi olan bu şirin beldenin doğası, Mavi Akım doğalgaz projesi kapsamında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve projeyi gerçekleştirecek olan Gazprom şirketi tarafından boru hattı çıkış güzergahı olarak belirlendi.

Trakya çevre örgütleri kıyı hattı boyunca uzanacak boru hattının, 3. köprü için kesilen ağaçların yaklaşık 2 katı ağacın kesilmesine sebep olacağına dikkat çekiyor. Çevre örgütleri ayrıca, projenin yapılmasının planlandığı bölgenin SİT alanı içerisinde yer aldığının altını çiziyor.

Kıyıköylüler beldeye gelen şirket yetkililerine karşı eylemler yaparak direniyor. Mücadelenin uzun soluklu olacağını duyuran Kıyıköylüler' e ve bu doğal mirasın korunmasına destek olmak istiyorsan bir imza da sen at!

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet kalayci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KIYIKÖY'Ü MAVİ AKIM'A KURBAN ETME! BORU HATTI GÜZERGAHININ DERHAL DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN SEN DE İMZALA! BU DOĞAL MİRASA SAHİP ÇIK!». mehmet ve imza atan diğer 1.135 kişiye katıl.