GENETİK KİSTİK FİBROZİS HASTALARI DA HAMİLELER GİBİ ANINDA MUAYENE OLABİLSİNLER.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kistik Fibrozis hastalarının da hastane sırası önceliklerinin olması ( hamileler gibi)  bu hastaların daha az hastane enfeksiyonu, diğer hastalardan mikrop, vs. kapmalarını azaltarak daha az hastaneye yatış yapmalarını ve daha uzun sağlıklı bir ömür geçirmelerini sağlacak , aynı zamanda da bu hastaların Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanan ilaç, yatış vs. kısmı da bakanlığın kâra geçmesine yardımcı olacaktır.Ayrıca 2010 yılı düzenlenen hastane yönetmeliğinde 7 yaş altı çocukların öncelikli muayene hakları bizim gittiğimiz hiç bir randevumuzda uygulanmamaktadır.KF bir yana asıl yönetmelik bile yürürlükte olmasına rağmen uygulama da yok.Söz konusu hastalığın bir tedavisi yoktur.Yaşanılan sürenin uzunluğu açısından hayati önem taşıyan bu kampanyayı desteklemenizi bekliyorum.

Bugün deniz imzanı bekliyor!

deniz köylü kalemköyü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kistik Fibrozis hastalarının hastanede geçen hayatlarını biraz olsun kolaylaştırın». deniz ve imza atan diğer 716 kişiye katıl.