Kinder kız-erkek çocuklarına özel sürpriz yumurta satışını durdurun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

bilindiği üzere şuan dünyada yaygın bir şekilde cinsiyet ayrımı gözetilmektedir. defalarca bir çok topluluktaki kişiler cinsiyet ayrımının ortadan kalkması için gerekli çalışmaları ve söylemleri yerine getirmeye çalışıyorlar. en basit örnek erkek çocuklara mavi, kız çocuklara pembe renk giydirilmesi ve aksinin çok nadir gözetilmesi aynı zamanda bu durum oyuncak alımında bile karşımıza çıkmaktadır. en önemli noktası budur. çok küçük yaşlarda çocuklara cinsiyet ayrılığının empoze edilmesi görülmektedir. bizler bu ayrımı toplumda yıkmaya çalıştıkça bazı şeylerin doğruluğunu değiştirmeye çalıştıkça bu tekrar tekrar yeni nesile küçük yaşlarda empoze edilmeye çalışılıyor. artık buna bir dur demek zorundayız! öncelikle; toplumdaki cinsiyet ayrımını ortadan kaldırmak ve toplumda sosyal hayatta ve bir çok yerde kadın-erkek eşitliğini sağlamak için buna bir DUR demeliyiz. bu kampanya ile Kinder markasının çıkarmış olduğu kız ve erkek çocuklarına özel ve ayrımı bariz ortaya koyan şeklini kınıyor ve desteklerinizle o ürünlerinin satışının durmasını istiyorum. daha iyi huzurlu ve barışçı bir ortam için bunu yapmalıyız. gelin el ele verelim ve bu ayrımı ortadan kaldıralım. en azından bizden sonra ki nesil bu bilinçle baksın.

Bugün İrem imzanı bekliyor!

İrem Çayır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kinder: Kinder kız-erkek çocuklarına özel sürpriz yumurta satışını durdurun!». İrem ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.