“KFC”, pārstājiet atbalstīt vardarbību pret dzīvniekiem!

0 have signed. Let’s get to 200,000!

At 200,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Mātesuzņēmumam “Yum! Brands” piederošais restorānu tīkls “KFC” ir vainojams dējējvistu turēšanā ieslodzījumā mazos, netīros sprostos.

Šie sprosti ir tik mazi un putnu pārbāzti, ka vistas nespēj ne izkustēties, ne izplest spārnus. Viņu ķermeņa daļas bieži ieķeras sprosta restēs, izraisot kaulu lūzumus, deformācijas un smagus spalvu zudumus. Dažas pārgurušās vai pakustēties nespējošās vistas līdz nāvei sabradā pārējie sprostos ieslodzītie putni. Tās, kas neiet bojā, pavada savu skumjo dzīvi, iespiestas starp mirušajiem sugas brāļiem.

Tūkstošiem uzņēmumu visā pasaulē atsakās no sprostiem. Daudzi pasaules lielākie uzņēmumi ir apņēmušies pāriet uz bezsprostu olām, tostarp “Burger King”, “Tim Hortons”, “Popeyes”, “Unilever”, “Nestle”, “Aldi”, “InterContinental Hotels”, “Sodexo”, “Mariott”, “Wyndham”, “Compass Group”, “Shake Shack”, “Famous Brands”, “Costa Coffee” un “Barilla”. Pat zemākās klases ātrās ēdināšanas un dzīvnieku barības uzņēmumi atstāj šo cietsirdīgo praksi pagātnē.

“KFC” uzskata, ka “vissvarīgākā labākas nākotnes pasaules sastāvdaļa ir ieguldīt pareizajā receptē šodien”. Novecojusi un nežēlīga izturēšanās pret dzīvniekiem nedrīkstētu būt nevienas receptes sastāvdaļa.

Paraksti šo petīciju, kas aicina “KFC” nekavēties pagātnē!