Tirana ti rinovoje kontraten Egbos

Tirana ti rinovoje kontraten Egbos

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Albi Nexa started this petition to KF TIRANA

Tirona duhet ti rinovoje urgjentisht kontraten trajnerit Emanuel Egbo qe po ben nje mrekulli, duke qene se e mori ekipin ne vendin e 8 dhe e ka sjelle ke titulli. Ka fituar dy derbi qe nuk fitoheshin prej vitesh. Refik Halili duhet te flase shpejt dhe te mos ndikohet nga zagaret e studiove dhe kafeneve

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!