Kampanya Kapatıldı

Kesilen trafik cezaları zamanında tebliğ edilmeli.

Bu kampanya 1.839 destekçiye ulaştı

Bir kişi yeterli uyarı levhasının olmadığı bir yolda her gün haberi olmadan ceza yiyorsa, bu cezalar kısa surede tebliğ edilmeyip yaklaşık bir yıl sonra kişiye bildiriliyorsa, hele ki bu yol kisinin işten eve her gün kullandığı yol ise, bu kişiye yaklaşık 1 yılda gelebilecek cezayı düşünebiliyor musunuz?

Ben Orhan Güderoğlu ve bu benim başıma geldi.

Yaklaşık 15000 TL ceza kesmişler ve bir yıl sonra haber veriyorlar. Eğer ilk cezayı zamanında bildirseler bende ne oldugunu nerde ceza yediğimi bilirdim ve devamı gelmezdi. Resmen tuzak kurulmus gibi bir durum söz konusu.

Sosyal devlet vatandaşını altından kalkamayacağı yük altına sokmamalı. Kesilen  cezalar erkenden tebliğ edilmeli.

Sesimi duyan birilerinin olması ümidiyle, bu yanlış sistemin değişmesi adına desteginizi bekliyorum.

Bugün Orhan imzanı bekliyor!

Orhan Güderoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kesilen trafik cezaları zamanında tebliğ edilmeli. @tcbestepe @TC_icisleri». Orhan ve imza atan diğer 1.838 kişiye katıl.