Kerch Boğazında’ki Gemi Kazasında Kayıp Olan Denizcilerimizin Bulunmasını İstiyoruz

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Biz sadece DENİZ kısmında yaşananı biliyoruz mavilere aşık adamlara aşık olduğumuz için...
Oysa bunun kömür karası da var, önlük beyazı da.. Bambaşka bir iş kolunun bambaşka bir rengi de..
Yıpranarak çalışıyorlar yıpranmalarının karşılığında hakettikleri 3 kuruşa göz dikip ellerinden alıyorsunuz.. Hadi bunu göz ardı edebildik bi şekilde diyelim hoş etmedik ama..
Şimdi dünyanın bir noktasında ekmek teknesi yanan, o ekmek teknesinin içinde onunla birlikte yanan, kayıp olan, cenazesi bile bulunamayan denizcilerimiz var... Gözü yaşlı bir haber bekleyen annelerimiz var, dik durmaya çabalayan ama aslında olduğu yere çökmek isteyen babalarımız var, eşlerini Allah'a emanet edip göndermiş dönecek zannetmiş kardeşlerimiz var, babasının ona oyuncak getirmesini bekleyen evlatlarımız var, özlemleri ile yanıp tutuşan abilerimiz, ablalarımız, amcalarımız, teyzelerimiz var. .
BİZİM ÇOK BÜYÜK YASIMIZ VAR EY İNSANOĞLU... Haber alamadığımız, öldü mü kaldı mı bilmediğimiz sevdiklerimiz var..
Siz hiç "hiç olmazsa cenazesini alayım bir mezarı olsun" dediniz mi sevdiğiniz biri için? Ben cümleyi yazarken bile kalbim sıkıştı o insanlar bu acıyla kavruluyorlar...
Parasında pulunda değiliz, KAYIPLARIMIZI BARİ BULMAK İÇİN BİŞEYLER YAPIN...!!!!
Bu sefer bırakmayın bişeylerin peşini ey yetkililer...
Çünkü biz bu adamları severken devlet onları koruyacak diye sevmedik, Allah korur nasıl olsa kimseye gerek kalmaz o varken çok şükür.. Ama başlarına bişey gelirse en azından arkasında dururlar dedik..
BİZ DAĞ GİBİ ARKASINDAYIZ EŞLERİMİZİN EVELALLAH AMA BİZİM DE ELİMİZİN UZANAMADIĞI YERLER VAR...
Oralara da siz uzanıverin Allah peygamber aşkına...