Tukar IC baru sebelum PRU15!!!Bawa sekali surat beranak dan nyanyian lagu negaraku

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Azz Azz started this petition to Kerajaan Pakatan Nasional and

Beribu IC palsu telah dijual kepada warga asing kerana ketidak tulusan pegawai JPN.  Krisis penjualan IC di Malaysia semakin meruncing pada masa kini, sudah tiba masanya kita membersihkan kembali negara kita daripada migrasi dan kependudukan secara haram ini di negara kita, amat penting kerana setiap kali Pilihan raya umum dijalankan kita boleh membanteras segala aktiviti penipuan untuk mendapatkan undi. Warga China khususnya menjadi pelanggan utama penjualan IC palsu ini, mereka sewenangnya menjadi warganegara secara haram, tetapi langsung tidak boleh bercakap bahasa Kebangsaan malah langsung tidak boleh menyanyi lagu Negaraku dan teramat malang sekali apabila mereka mula menghina Institusi Raja-Raja di Malaysia serta menuntut hak sama rata walhal mereka bukan penduduk asal negara ini. Penggunaan IC palsu ini harus ditangani segera ! Hentikan kependudukan HARAM di Malaysia kita ! Berikan PRU yang bersih kepada rakyat ! Buang segala parasit yang memecahkan perpaduan negara ! Bersihkan negara kita !!!!!

0 have signed. Let’s get to 100!