KEMPEN MEMAKAI BAJU SUKAN SEKOLAH SMKDD1

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Murid Biasa started this petition to Kepada Pihak Sekolah

Pertama sekali,tujuan petisyen ini tidak mahu menyakiti hati sesiapa. Tujuan petisyen ini membuktikkan kami mahu memakai baju sukan.

Kepada cikgu dan pentadbir sekolah tolonglah izinkan kami memakai baju sukan yang telah kami beli pada 2020, kami baru pakai 3 bulan kesian kepada ibu bapa kami yang telah menyumbang duit kepada kami untuk membeli baju sukan yang berharga RM27. Selain itu, kami sebagai murid SMKDD1 sangat cemburu dengan sekolah lain yg boleh memakai baju sukan sekolah mereka. Cikgu tidak kesian ke kepada kami yang menghadapi pelbagai rintangan untuk menghadapi SPM 2020. Apa yang kami  ingin hanyalah mahu memakai baju sukan.

Akhir sekali, kami murid-murid tingkatan 5 versi 1, SMKDD1 merayu kepasa Cikgu tolonglah memahami perasaan kami untuk kali terakhir selepas ini cikgu tak akan jumpa kami. Ini satu satunya permintaan terakhir kami sebelum kami menghadapi SPM. Selepas SPM dan dapat keputusan mungkin cikgu dah tak jumpa kami yang nakal ini.

Sekian Terima Kasih ~huhuhu

0 have signed. Let’s get to 200!