Justice for Puan Norwaja

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!

Levi Ackerman started this petition to Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM)

Kehadapan Kementerian Pendidikan Malaysia. Saya sebagai seorang pelajar institusi pengajian tinggi memohon agar pihak KPM mengambil tindakan terhadap pihak yang tidak bertanggungjawab mengantung banner di hadapan sebuah sekolah yang secara terang-terangan memberikan julukan 'Pengetua Mental' kepada seorang pendidik yang juga merupakan pengetua sekolah terbabit. Hal ini dikatakan demikian kerana, perkara ini bukan sahaja mencemarkan institusi pendidikan malah bakal menjadikan punca pelajar sekolah hilang rasa hormat dikalangan para pendidik. Oleh itu, saya berharap pihak KPM dapat mengenalpasti pelaku terbabit. Jika benar pelaku terbabit merupakan tenaga pendidik maka tindakan tegas wajar dikenakan memandangkan isu ini tersebar luas di platform media sosial dan akan menyebabkan pengetua terbabit hilang privacy serta terkesan diatas tohmahan mahupun julukan yang diterima di media sosial.sekian.

0 have signed. Let’s get to 5,000!