FRESH SCHOOL YEAR / MULAKAN SEMULA SEKOLAH 2021 ke 2022

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Khairulbariah Dzun Nurin started this petition to Kementerian Pendidikan Malaysia and

Bismillah.
Dear Dr Radzi Jidin,

6 June 2021, PDPR is extended again. Our children have now not had proper learning experience since March 2020, with many kids who couldn’t even access the online learning especially among the urban poor and in the rural areas.

I’m just a simple mom of 3 boys with this proposal, can we please consider this year a wipe off in terms of school year for the kids and extend all their schooling for another year? I want all our kids to learn, and then only be tested, and not rush thru the exams especially SPM, just for the sake of finishing school.

ONE YEAR, that’s all I’m asking. Stop all the exams especially SPM2021, and let the kids go for proper school year in 2022 so that they could really go to school, learn from their teachers, socialize properly with their friends and school community, and be ready for the next step in their lives. ONE YEAR.
—————

6 Jun 2021, PDPR dilanjutkan lagi. Anak-anak kita sudah tidak pergi ke sekolah dan belajar dengan sempurna dari bulan March 2020.  Anak-anak miskin bandar dan dikampung-kampung jauh ketinggalan kerana kekurangan kemudahan untuk pembelajaran atas talian.

Saya ialah seorang Ibu dengan 3 orang anak, dan cadangan saya adalah sessi persekolahan 2021 dilanjutkan ke tahun 2022 agar anak-anak kita semua dapat belajar dengan lebih baik di sekolah. Jangan lah kita terburu-buru untuk menjalankan peperiksaaan terutamanya peperiksaan SPM 2021, hanya untuk mereka menghabiskan tempoh persekolahan.

SATU TAHUN. Itu sahaja. Benarkan anak-anak kita ke sekolah, belajar secara bersemuka dengan guru-guru mereka, belajar dan bergaul dengan kawan-kawan sekolah dan persekitaran mereka untuk membentuk sahsiah sosial, agar mereka lebih bersedia untuk hidup yang mencabar.

0 have signed. Let’s get to 100!