KEMAL KILIÇDAROĞLU'na ÇAĞRIMIZDIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sn. KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA ÇAĞRIMIZDIR

Biliyoruz, biz partimizi çok seviyoruz,

Biliyoruz, biz partimizin güzel yönetilmesini istiyoruz,

Biliyoruz, biz partimizin programına sadık ve kurucu ayarlarına uygun siyaset yapmasını istiyoruz.

Ama sizi de biliyoruz, siz 18 kişiden oluşan MYK’nız ile partiyi bir grubun egemenliğinde, şirket gibi yönetmek istiyorsunuz. Siz parti programına aykırı olarak Cumhuriyet düşmanlarından “oy devşirmek” için onların politikasına yöneliyorsunuz. Kaldı ki siz Atatürk düşmanlarının yol arkadaşını partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak bile düşündünüz.  Bu kısır ve çaresiz politikalarınızla CHP’yi bitiriyor, belli bir projenin oyuncağı ediyorsunuz.

İşte siz bu nedenle başarısızsınız, bu nedenle halktan uzaksınız, bu nedenle partililerinizi sevmiyorsunuz ve bu nedenle de değişimden kaçıyorsunuz.

“Değişim” demek, sayenizde üzerine ölü toprağı serpilen örgütlerinizin canlanması demektir. “Değişim” demek, sayenizde heyecanını yitirmiş tabanınızın yeniden heyecanlanması demektir. “Değişim” demek, sayenizde bitip giden umudun yeniden yeşermesi demektir.

Ve “DEĞİŞİM” demek, sizin yüzünüzden yerel seçimlerde sandığa gitmemeyi düşünen gencinizin, yaşlınızın seçimlerde partisinin askeri olması demektir.

Sayın Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU,

Nasıl ki 22 Mayıs 2010 tarihinde yapılan 33.Olağan Kurultayda yaşanan olaylar üzerine “değişim” in partimizin lehine olacak olmasından dolayı sizin genel başkan seçilmenizi desteklemişsek, bugün gelinen noktada sizin de bu güzide ve tarihi koltuğu asaletinize yakışır bir şekilde bırakarak partimizi Olağanüstü Kurultaya götürerek partimizin önünü açmasını bekliyoruz.

Partililerimiz artık sandığa gitmek istemiyor,   2018 Cumhurbaşkanlığı Seçiminde yaşadığımız coşkuyu devam ettirmek istiyor. Uzun yıllar sonra %30 barajını aşan CHP’nin bu oranı daha yukarı taşımasını istiyor. Lütfen bu çağrılara ve taleplere kulağınızı tıkamayın. Bu ses bu çağrı makam mevki beklemeyen sokaktaki CHP’linin talebidir. Bu talep geleceği ipotek altına alınan bebek Irmak’ın talebidir. Bu talep ilk defa oy kullanacak 18 yaşına yeni basmış genç Zehra’nın talebidir.  Bu talep dağa taşa Ecevit yazan Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin talebidir.

Sayım genel başkanım atacağınız tek bir olumlu adımın partimizi iktidara taşımasını ve ülkemiz üzerine çöken kara bulutları dağıtmasını diliyoruz.

Değişim hepimiz için, değişim CHP için değişim TÜRKİYE için…

Saygılarımızla.

#bizçokkişiyiz

Bugün Ozan imzanı bekliyor!

Ozan Ayhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KEMAL KILIÇDAROĞLU'na ÇAĞRIMIZDIR». Ozan ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.