Kılıçdaroğlu istifa Muharrem ince başa

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu CHP adına, bu ülke adına çok güzel işlerin altına kuşkusuz imza atmıştır. Gerçekten teşekkür ederiz. Ama artık sizi destekleyen bu taban başarısız olmaktan yoruldu. Kesinlikle iyi niyetiniz hakkında bir şüphemiz yok, kesinlikle vatanseverliğiniz hakkında bir şüphemiz yok. Ama Muharrem incenin tabanda yakaladığı bu rüzgarıda yıllardır yakalamayı bırakın yanından geçememişken size yakışan bayrağı devretmeniz olacaktır. Demokrasi delegelerden ibaret değildir. İyi bir siyasetci tabanın neler hissettiğini görebilendir. Biz bunu sayın Muharrem incede yakaladığımıza inanıyoruz. Atamızın kurduğu partiden uzaklaşmak değil canla başla çalışmak istiyoruz. Onun için sizi istifaya ve efsaneleşmenize davet ediyoruz. İyiki varsınız. Teşekkürler.

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Görgü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kemal Kılıçdaroğlu: Kılıçdaroğlu istifa Muharrem ince başa». Uğur ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.