Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 19 destekçiye ulaştı

Merhaba Değerli Dostlar;

Bir sokak hayvanına çarptığımız vakit arabamızda hasar oluşuyor ve kasko sigortamız bunu karşılıyor. Ya çarptığımız sokak hayvanı ? O zavallı hayvan çoğu kez olay yerinde ölüme terk ediliyor. Neden ? Çünkü bir veterinere götürüldüğü vakit ortaya çıkacak tedavi masraflarından korkuluyor. Maalesef trafik sigorta poliçesi SOKAK HAYVANLARININ kaza sonucu tedavi masraflarını ödemiyor. Belgesi ve sahibi olan hayvanların ödeniyor. Bazı belediyelerin veterinerleri de bu tedaviyi ücretsiz yapıyorlarmış. Fakat bu veterineri bilen kaç kişi var. Ayrıca en yakın veterinere götürmek gerekir diye düşünüyorum. Kara yolunda trafik kazasında yaralanan her canlının tedavi masraflarının trafik poliçesinden karşılanması gerektiğini düşünüyorum. Zaten bu şekilde yaralanan hayvan sayısı da 2014 senesi için toplam 914 . Bunun yarısının öldüğünü varsayarsak geriye 450 hayvan kalıyor. Tahminim geriye kalanları çoğu da domuzdur. Yani burada bahse konu olan sokak hayvanı sayısı 200 civarı yada daha azdır.

Yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevmeliyiz diyorum.

Bugün Kemal imzanı bekliyor!

Kemal Atalan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kemal Atalan: Sokak Hayvanlarının Trafik Kazasında Yaralanmaları Trafik Sigortasından Karşılansın !». Kemal ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.