Petitioning Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari

Kelebekler Vadisi kelebeklerindir.

Kelebekler Vadisi'nde iyi niyetle düzenlenecek olan ve 1200 kişinin katılacağı festival, 80’in üzerinde kelebek türünün, ender ve endemik bitkilerin yaşam sürdüğü, 1. derecede doğal sit alanı olan vadiyi tehdit etmektedir. Festivali bir kenara bırakın, kelebeklere ait bu bölgede bir insan bile zararlıdır. Temmuz-Ağustos ayları, kelebeklerin kozalarından çıkacağı döneme rastlamaktadır. Bu alanda bir festival düzenlemek, bir de 1200 kisiyle, doğa adına yaptığımız katliamlardan sadece bir tanesi olacaktır. Katılımcılardan bu konuda hassasiyet gösterip o alanı sadece kelebeklere bırakmalarını, festivali iptal etmelerini rica ediyoruz. Umarız bu not bir kelebek etkisi yaratır.

Kelebeklerin hayatından endişe eden bir grup doğa sever...

This petition will be delivered to:
  • Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari

Guney Akbalik started this petition with a single signature, and now has 1,799 supporters. Start a petition today to change something you care about.

This petition can’t win without you

Add your name to help “Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari: Kelebekler Vadisi kelebeklerindir.” win today. Every signature matters.