Kampanyanın muhatabı: Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari

Kelebekler Vadisi kelebeklerindir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Kelebekler Vadisi'nde iyi niyetle düzenlenecek olan ve 1200 kişinin katılacağı festival, 80’in üzerinde kelebek türünün, ender ve endemik bitkilerin yaşam sürdüğü, 1. derecede doğal sit alanı olan vadiyi tehdit etmektedir. Festivali bir kenara bırakın, kelebeklere ait bu bölgede bir insan bile zararlıdır. Temmuz-Ağustos ayları, kelebeklerin kozalarından çıkacağı döneme rastlamaktadır. Bu alanda bir festival düzenlemek, bir de 1200 kisiyle, doğa adına yaptığımız katliamlardan sadece bir tanesi olacaktır. Katılımcılardan bu konuda hassasiyet gösterip o alanı sadece kelebeklere bırakmalarını, festivali iptal etmelerini rica ediyoruz. Umarız bu not bir kelebek etkisi yaratır.

Kelebeklerin hayatından endişe eden bir grup doğa sever...

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari

Guney Akbalik bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 2.145 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün ortac imzanı bekliyor!

ortac fatih bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kelebekler Vadisi Hippi Müzik Buluşması 2017 Katilimcilari: Kelebekler Vadisi kelebeklerindir.». ortac ve imza atan diğer 2.144 kişiye katıl.