KELEBEK ÇOCUKLAR BAKIMSIZLIKTAN ÖLMESIN.YETERLI ILAC VE TECRUBELI DR VE HASTANE SAĞLANSIN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kelebek hastasi cocuklarimiza Yurt disinda satilan ulkemizde bulunmayan ve iyi geldigi kanitlanan ilaclarin Epaderm ve Mirfulan Turkiye de satışa sunulmasi ve sigorta kapsamina alinmasi.Ayrica sigorta tarafindan saglanan ilaclarin aylik receteye yazdirma miktarinin arttirilmasi.Kozmetik ruhsatla satilan ve sigortanin karsilamadigi pahali kremlerin ucuzlatilmasi yada sigorta kapsamin da sadece bu hasta cocuklarimizin hizmetine sunulmasi.Elastik yapismayan yara bantlarinin yine hasta cocuk aileleri tarafin dan rahatlikla alinabilir yada sigorta kapsamin da her sehir ve hastanede rapora yada receteye yazdirilabilir olmasi.Sehir hastanelerin de Kelebek cocuklarimiz icin birimlerin olusturulmasi bu hastalik hakkin da once ailelerin sonra Dr ve Hemsirelerin biliclendirilmesi. Yine Kelebek hastasi cocuklarimizin Okul ve eğitim sorunlarinin cozulmesini Hasta aileleri ve onlari destekleyen vatandaslar olarak bu sorunlarin cozulmesini arz ediyoruz.

Bugün SEMA imzanı bekliyor!

SEMA ÇELİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KELEBEK ÇOCUKLAR BAKIMSIZLIKTAN ÖLMESIN. YETERLI ILAC VE TECRUBELI DR VE HASTANE SAGLANSIN.». SEMA ve imza atan diğer 439 kişiye katıl.