Kedim Güneş ve diğer FİP'li çocuklar yaşamak istiyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Kedimiz Güneş 8 aylık ve ölümcül hastalık olan FİP ile savaşıyor. Onun haricinde de çok fazla Fip hastası kedi var. Bulaşıcı ve ne yazık ki ölümcül.

Tedavisinin insan hastalığında kullanılan GS441524 adlı ilaç ile yapılabildiği gözlemlenmiş fakat ilacı üreten Gilead Sciences, ilacın veterinerlikte kullanılması için izin vermiyor. İlaç bu hastalığın etki ettiği kanıtlanmış tek tedavisi. Bu yüzden kaçak olarak el altından satılıyor, bizim gibi FİP hastalığına sahip hayvan aileleri de çok pahalı bir şekilde temin etmek zorunda kalıyoruz.

İlacı 84 gün kullanmak zorundayız, 1 gün bile ara verirsek bütün tedavi boşa gider. Bize ve diğer tüm ailelere ses olun istiyoruz.

Sürecimizi Instagram üzerinde

@gunesfipwarrior hesabından takip edebilirsiniz.

Our cat is fighting the deadly disease FIP, which is 8 months old. Apart from that, there are too many FIP patients. It is contagious and unfortunately deadly. It has been observed that the treatment can be done with the drug GS441524, which is used in human disease, but GİLEAD SCİENCES, which produces the drug, does not allow the drug to be used in veterinary medicine. The drug is the only treatment proven to be effective in this disease. We have to procure animal families with FIP disease very expensive. We have to use the drug for 84 days. If we take a break even for a day, the treatment will be wasted. Be a voice to us and all other families.