Kedileri kurtaralım artık... Lütfen yardım edin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

İzmir Balçova Teleferik mahallesinde yaşayan yaşlı bir çift senelerdir çok sayıda kediyi  apartmanda kendilerine ait 3 dairesine kilitleyerek ,onları beslediğini öne sürerek eziyet ediyor.Konu ile ilgili çöp ev olması boşaltılması için dava açıldı, karar tarafımızca olumlu oldu. Yaşlı çiftin evi boşaltmak istememesi üzerine tekrar yargıtay sürecindeyiz.Balçova belediyesi, yerel yönetimlerin denetleme ve işlem yapma yetkisi olmadığını ileterek şikayetimize çözüm bulamamış ve yetkisi olmadığını ısrarla belirtmiştir.Hayvanların doğal ortam ya da sahiplendirlmesi  gerekiyor .Yaşlı çiftin hayvanlara yaptığı bu eziyeti ,kedilerin ağlama seslerini ,her gün camdan bir kaç kedinin daha öldüğünü görmek ,çevreye verdiği kötü koku ve rahatsızlığı durdurmamız gerekiyor .İnsan olarak, tüm canlıların hakları gereği desteğinizi bekliyorum .

Bugün Ebru imzanı bekliyor!

Ebru Tursun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kedileri kurtaralım artık... Lütfen yardım edin.». Ebru ve imza atan diğer 2.673 kişiye katıl.