Daha temiz bir Keçiören Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Keçiören Belediyesi ve tarafına Oğulcan Bingöler bu kampanyayı başlattı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan yurttaşlar tarafından Covid-19 Salgınında en önemli korunma aracımız olan maske ve eldivenlerin çevreye zarar vermemesi hem de diğer atıklardan ayrı tutulması amacıyla muhtelif noktalara konulmuş olan turuncu renkte tıbbi atık kutusu ve tıbbi çöp poşetleri sayısını arttırarak çevreye verilen önemin artırılmasını sağlanmalıdır. Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullandığı açık-kapalı pazar alanları, sosyal tesisler, metro giriş-çıkışları, cadde, bulvar ve yoğun şekilde yaşanılan sokakların bir çok noktasına konulmuş olan turuncu renkte tıbbi atık kutusu, belirlenen diğer noktalara ise tıbbi çöp poşetleri sayısı da iki katına çıkarılmalıdır.
       Keçiören Belediye Başkanımızın yaptığı açıklamadaki gibi salgın nedeniyle çevreyi korumanın , doğal yaşama sahip çıkmanın öneminin bir kez daha görüldüğünü söylemesi gerçekten heyecan verici ve sonuna kadar haklı bir açıklamaydı.
       Bütün bunlarla birlikte Covid- 19 salgınına karşı daha güçlü bir mücadele ve çevrenin korunması daha kolay hale gelecek ve doğal çevreye herhangi bir zarar verilmemiş olacaktır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.