Kampanya Kapatıldı

KDV1 BEYANNAMESİ BELGE BİLGİLERİ KALDIRILSIN (FATURA ADETLERİ)

Bu kampanya 3.930 destekçiye ulaştı

Her geçen gün artan iş yoğunluğu ve angaryalar arasına bir yenisinin eklenmesi biz Meslek Mensuplarının çalışma şevkini ve verimliliğini azaltmaktadır. Tuik , Sgk, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Noterlerin işleri bizlere verilmesi yetmiyormuş gibi sürekli yeni düzenlemeler ile bizlere angaryaların yüklenmesi adil değildir.

Mali müşavirler, devletin vergi gelirlerinin hesaplanmasında ve toplanmasında önemli oyunculardır.İş yüklerinin vergi gelirlerinin hesaplanmasında objektiflik anlamında arttırılması konusunda tüm meslektaşlarımız ile ve devlet görevlileriyle aynı düşüncedeyiz. Ancak bu özveriyi azaltıcı uygulamaların da yürürlükten kaldırılması kanaatindeyiz. Kdv1 beyannamesinde yer alan  BELGE BİLGİLERİ (FATURA ADETLERİ) bölümü Meslek Mensuplarının iş yükünü fazlası ile arttırmaktadır, aşağıda konu ile ilgili aynı düşüncede olduğumuz meslektaşlarımızın imzaları bulunmaktadır. Vergilendirmede mükemmeliyet adına ayrıntıları ve diğer formlar ile tespit edilebilecek olan uygulamaların kaldırılarak Meslektaşlarımızın vergi odaklı çalışma motivasyonları bozulmamalıdır. Bu çerçevede KDV Beyannamesinde yer alan Belge Bilgileri (Fatura Adetleri) bölümü ile ilgili olarak gerekli yürürlükten kaldırmasını istiyoruz.

Bugün Şuayip Özden imzanı bekliyor!

Şuayip Özden Güven bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KDV1 BEYANNAMESİ BELGE BİLGİLERİ KALDIRILSIN (FATURA ADETLERİ)». Şuayip Özden ve imza atan diğer 3.929 kişiye katıl.