Kayseri Trafik Whatsapp İhbar Hattı Tekrar Açılsın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü' nden; 17 Eylül 2015 tarihinde faaliyete geçirilen Kayseri Trafik Whatsapp İhbar Hattının, 19 Temmuz 2017 tarihinde Valilik oluru ile iptal edilme bilgisini aldık. Kayseri'de yaşayan insanların aktif bir şekilde kullandığı bu uygulamanın iptal edilmesi; gözlemlerimize göre Trafik Magandalarını sevindirmiştir ve sayılarını artırmıştır. Uygulamanın varlığı bu magandaları bir nebze olsun frenlemekteydi. Kayseri Trafik Whatsapp İhbar Hattına destek olması açısından araçlarımıza araç kamerası aldık. Fakat uygulamanın iptal edilmesiyle Emniyetin ilgili birimlerine bu video veya fotoğrafları iletmekte güçlük yaşamaktayız. Hatta iletemiyoruz. Emniyetin değerli mensuplarına Trafik Magandalarının sayılarının azaltılması konusunda İhbarlarımız ve Kanıtlarımız (fotoğraf, video, ses kaydı) ile destek vermek istiyoruz. Bundan dolayı manevi olarak bir rahatsızlık içerisindeyiz. Yaklaşık 1.5 milyon insanın yaşadığı bu şehirde halk olarak gözlemlerimize göre trafik denetlemeleri yalnızca çevirme usulü ile yapılıyor. Örneğin; bu çevirmeler ve kavşaklarda bulunan kameralar trafikte tehlikeli şerit değiştiren, öndeki veya arkadaki aracı sıkıştıran araçları tespit etmeye ve cezai işlem uygulamaya yeterli olmamaktadır. Sonuç olarak Kayseri Trafik Whatsapp İhbar Hattının tekrar aktif edilmesi konusunda gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Onur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kayseri Trafik Whatsapp İhbar Hattı Tekrar Açılsın !». Onur ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.