Coinspace Mağdurlar Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Aşağıda paylaşacağım İHTARNAME formatını ve yi peşine ekleyeceğim maillere yollamanızı rica ediyorum. Artık Coinspace Global bizleri dikkate alması için yapacaklarımızı bilsinler. Toplumsal bir baskı kurmak için bu önemli. Şuan yapmayı planladıklarımızı onlara yollayalım. Ve aşama aşama gideceğiz. Hafta Sonu Savcılığa verilmek üzere ortak bir “SUÇ DUYURUSU” içeren dilekçe de hazırlayıp yine buradan paylaşacağım.

Gönderilecek Adresler;
1-Andreas Wolf – Almanya Avrupa Avukatı
Mail: wolf@webattorney.de
2-Jerry Plesko - Slovenya Uyruklu Hissedar ve Sahibi
Mail: coinspace.cee@gmail.com

İHTARNAME
Sayın Yetkili;
Bizler sizlerden paket satın alırken sizlerin öngördüğü yollar ile ödemeleri yaptık. [E-Wallet-Banka-Kredi Kartı}. Trafımızdan istenen bilgi ve belgeleri Türkiye ofisinizce ve liderlerce bilgilendirilen ilgili maillere yolladık. Ve dürüst çalıştık. Sisteme o kadar inandım ki; daha sonra paketimi birçoklarımız büyüttük. Ve birçoğumuz ekip kurduk ve kariyer elde ettik. Sizler hesaplarımızı kapattığınızdan bugüne iletişim ve diolog yollarını kullanarak sizlere durumumuzu iletmeye çalıştık. Artık bir sonuç elde edemeyeceğimiz kanaati ile Türkiye’de benzer mağduriyet yaşayan insanlar ile bir araya geldik.
• Lakin geçtiğimiz Cuma {24.03.2017 / 2 hafta Önce} Türkiye'den açılan hesaplar ile benim ve herkesin hesabını kapattıldı.
• Bu durum bize liderler tarafından güncelleme diye açıklandı. Sonradan öğrendiğimize göre yukarıdaki birtakım kişi ve/veya ekipler bir takım usulsüzlükler yapmış.
-Bu konu sizler ile usulsüzlük yapanlar arasındaki bir konu olmasına rağmen konuyu tüm hesapları kapatma yoluna gittiniz.
• Onlar yüzünden bizlerin hesapları neden kapalı?
• Bu mu sizin adalet anlayışınız? Bizler her şeyi usule ve kurallara uygun yapmışız. Neden başkalarının suçu yüzünden bizleri cezalandırıyorsunuz?
• Her Gün referans olduğumuz insanlardan ölüm tehdidi alıyoruz. Artık İnsanların hayatı söz konusu? Sırf başkaları {Coinspace Global Şirket hesapları kapadığı için} yüzünden birimizin başına gelecek cinayetler olması durumunda bu insanlığa karsı işlenmiş suç kapsamına girer ki? Bizler bunu Uluslararası Ceza Mahkemesine bile taşımaya kararlıyız.
• Şimdi sizler hesapları kapattığınız için; ben ve sizler "Sahtekar olarak" toplumda algılandık. Birçokları artık bu işi farklı mecralara taşımak niyetinde ve biz birlikte hareket edeceğiz.
• Tabi çözüme kavuşmadığı takdirde ulaşabildiğimiz bütün kanalları dünya çapında gerçekleştireceğiz...
• Şahsen avukatım ile görüştüm. Aldığım tehditlerin sebebi sonucunda benim başıma geleceklerden "Coinspace Global Şirketin sorumluğu vardır" diyerek onlara bütün banka dekontu aldığım tehdit maillerini ve mesajların bir kopyasını noterce tasdik ettirerek kendilerine verdim.
• Şuandan itibaren mümkün olan en kısa sürede;https://www.facebook.com/groups/964307560372473/ burada bulunan tüm ekip; ve onların tüm alt ekipleri {Burada yaklaşık 5000 Kişiden bahsediyorum}
• Hesaplarımız açılmaz ise;
-Öncelik Türkiye Nezdinizde Savcılığa başvuracağız. {Çünkü ben ekibim tertemiz. Her şeyimiz yasal ve dürüstüz ve dürüst çalıştık biz.} Türkiye’de BİMER ve MASAK, BDDK ve diğer kurumlar ile yazışarak, şirketin faaliyetlerinin askıya alınması, mal varlığı tedbir kararı v.s. ve yapılması gereken bütün hukuki yolları bir bir deneyeceğiz.
-Sosyal Medyayı kullanarak {facebook, twitter, youtube, instagram ve benzeri aklına gelen hepsini} Türkiye ve dünya üzerinde ne kadar coinspace üyesi varsa onlara yazacağız. Ki sırf bunun için bir ekip kurduk “BAŞLAYIN” dememiz bekler vaziyette. Bizlere yaşattıklarınızı belgeler ile anlatacağız.
• {Malta Financial Services Authority MFSA} resmi yollardan yaşadıklarımızı ve uğradığımız kandırmaca ve kayıpları tüm şeffaflığı ile anlatarak açıklayacağız, belgeleri de ile yollayacağız. Malta Hükümetine Mali suçlar ilgili birime, Sermaye Piyasası Kuruluna bizzat elden teslim etmeyi de planlarımız dâhilindedir.
• Eş zamanlı Amerikan konsolosluğu aracı ile "Yönetim ofisinizi" USA Mali Suçlar yetkili birimlerine, Sermaye Piyasası Kuruluna şikâyet dilekçesi vereceğiz.
• Dünya üzerinde faaliyet gösterdiğiniz tüm ülkelerin hükümetlerine ve maliye bakanlıklarına, mali suçlar birimlerine yaşadıklarımızı anlatan bir dilekçe ve ekine koyacağımız evraklar ile uğrattığınız haksızlıkları yollayacağız.
• Yine dünya çapında yayın yapan BBC, CNN ve diğer haber kanalları gibi hepsine hiç üşenmeden bilgi ve belge doküman yollayacağız. Hakkınızda haber yapılması için gazetelere; özellikle faaliyette olduğunuz bütün ülkelerin gazetelerine yazılacak ve mail atılacak.5000 Kişiden gelen mail ile illa ki haber değeri taşıyacaktır. Canlı yayın ve haberler ile alacağınız kayıpları umarım iyi hesaplarsınız.
Yukarıda Belirttiklerim 1. AŞAMA
Unutmayın HESAPLARIM AÇILMAZ İSE; “KAYBEDECEĞİMİZ DAHA NE VAR Kİ?” BAZILARIMIZ EVİNİ, ARABASINI TARLASINI SATARARAK SİSTEME GİRİŞ YAPTI. BENCE KAYBEDECEK BİRŞEYİ OLMAYAN İNSANLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEZSİNİZ. BU DOĞRU BİR KARAR OLMAZ. BU SİZLER İÇİN İNTİHAR OLUR. SİZ DURUMUN VAHAMETİNİN FARKINDA DEĞİLSİNİZ. DENEMEK İSTERSENİZ BEKLEYİN VE GÖRÜN.
• SİZLERE TAVSİYEMİZ;
Olması gereken sadece suçluları {Her Kimse Onları cezalandırın) cezalandırın ki. Ne sizler kaybedin, nede bizler. Hatta sizlere bizde destek oluruz. BLOKLAMA devam ettiği sürece sizler de onarılması güç yaralar açacaksınız. Ve her şey için çok geç olacak.
• Bu sizler açısından emin olun maddi kaybı tahmin ettiğinizden fazla olur.
• EN ÖNEMLİSİ DE BURADA İNSANLARIN HAYATLARI SÖZ KONUSU. DÜRÜST İNSANLAR MADDİ BÜTÜN VARLIKLARINI BURAYA YATIRDI. İŞTE DURUM ŞUAN TAM BU NOKTADADIR.
Şuan Ofisimde hepimiz hazırlıkları yaptık beklemekteyiz.
Emin olun yukarıda yazdığımızdan fazlasını illaki yaparız.
TABİKİ HESAPLARIMIZ AÇILMAZ İSE.
YENİDEN DEĞERLENDİRMENİZ DİLEĞİYLE...
ESENLİKLE KALIN...
Gönderilecek Mailin İngilizcesi Aşağıdadır.
----------------------------------------------
USRER NAME:
ID.:
PINK SLIP
Sayın Author;
We bought the package from you, we made payments with the way you have prescribed. [E-Wallet-Bank-Credit Card}. We have sent the information and documents requested from our agency to the related offices in Turkey and to the leaders. And we worked honestly. I believe so in the system; Then many of us have grown up in pacifism. And some of us have teamed up and got a career. Since you closed our accounts, we have tried to communicate our situation to you by using communication and diologic routes today. With the conviction that we can not get results anymore, we come together with people who have similar victimization in Turkey.
• Lakin passed Friday {24.03.2017 / 2 weeks ago} With accounts opened from Turkey, my and everyone's account was closed.
• It has been explained that this will not be updated by the leaders. According to what we learned later, some of the above people and / or teams made some irregularities.
-This issue is a matter between you and the ones who made irregularities, but you went to close all the accounts in question.
• Why are accounts closed because of them?
• Is this your understanding of justice? We have done everything proper and procedural. Why do you punish us for the blame of others?
• Every day we receive death threats from people we refer to. Now the life of the people? If only the others are murdered per unit due to {Coinspace Global Company Accounts}, would it be covered by this crime against humanity? We are determined to carry this even to the International Criminal Court.
• Now that you have closed accounts; I and you are perceived as "fools" in society. Many people now intend to move this business to different venues and we will act together.
• Of course, if we do not have the solution, we will have all the channels we can reach worldwide ...
I personally interviewed my lawyer. As a result of the threats I have received, I have given them a copy of the threats and messages I received from the entire bank receipt, noting that they were "responsible for Coinspace Global Corporation".
• As soon as possible from the moment;Https://www.facebook.com/groups/964307560372473/ the whole team here; And all their sub-teams {here I am talking about 5,000 people}
• If our accounts are not open;
We will apply to the Public Prosecutor's office in Turkey. {Because my team is clean. We are all legal, honest and honest.} In Turkey, BİMER and MASAK, in association with the BRSA and other institutions, the suspension of the company's activities, the decision to precaution of assets v.s. And we will try all the legal ways to do it.
- Using Social Media {facebook, twitter, youtube, instagram, and so on, we will write to them how much coinspace members are in Turkey and in the world. Just because we set up a team for this "START" we can not say without waiting. We will tell you what you have lived with us.
• {Malta Financial Services Authority MFSA} will explain what we have experienced in official ways and the frauds and losses we are going through with all the transparency and we will send them with the documents as well. It is also in our plans to hand over the related party to the Capital Markets Board from Malta to the Maltese Government.
• We will file a complaint with the Capital Markets Board of the US Department of Financial Crimes for your "Management office" with a concurrent American consular agency.
• We will send a petition and an affirmative statement to all the governments of the countries in which you operate globally, to the finance ministries, to the financial crime units, and to the injustices you will send with the documents.
• We will also send information and documents to all of you like the BBC, CNN and other news channels worldwide. For your news, newsletters; Will be written in the newspapers of all the countries in which you are particularly active and will be e-mailed. With live broadcasts and news you will receive losses and hopefully well calculated.
I stated above STEP 1
Remember that if the calculations are inexact; "WHAT HAPPENS WHAT HAVE MY LIFE?" WE HAVE ANYTHING INTO THE SYSTEM, SATELLING THE CARRYING OUT OF THE CAR. YOU'RE NOT REQUESTING TO LEAVE NEGOTIATED PEOPLE. THIS IS NOT A TRUE DECISION. THIS WILL BE SATISFACTORY FOR YOU. YOU'RE NOT THE DIFFERENCE OF VOICE OF YOUR SATISFACTION. WAIT AND EXPECT YOU TO WAIT.
• YOU DO NOT RECEIVE YOUR SEX;
You just have to punish the criminals (Everyone punish them). What do you guys lose? We even support you. As long as the BLOCKING continues, you will also be able to repair the inconveniences. And it will be too late for everything.
• Be sure that you are in financial loss more than you anticipate.
• MOST IMPORTANT THAT I HAVE LIKE PEOPLE LIVES HERE. HONEST PEOPLE HAVE REGISTERED ALL THEIR ASSETS HERE. IT IS STILL IN THIS POINT.
At Shuan Office, we are all waiting for the preparations.
Make sure we do more than what we wrote above.
IF YOU HAVE NOT BEEN INVOLVED IN YOUR OWN ACCOUNTS.
YOU'LL RETURN YOUR EVIL ...
STAY WITH ESTILITY

Bugün MAHMUT imzanı bekliyor!

MAHMUT KAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kayamahmut33@yandex.com: Coinspace Mağdurlar Kampanyası». MAHMUT ve imza atan diğer 278 kişiye katıl.