Kampanya Kapatıldı

SEDA KAYA VE HUKUSUZCA TUTUKLANAN DEVRİMCİ TUTSAKLARA ÖZGÜRLÜK

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

Bizim ülkemizde adalet yok, devrimci,demokrat,ilerici,yurtsever tüm kesimler bu halkı ve vatanı çıkarsız seven, haksızlıklara adaletsizliklere katliamlara ses çıkaran her halk çocuğu hapishanelere dolduruluyor. En küçük hak talebinde gözaltı, işkence ve tutuklama ile karşılaşır olduk. Türkiye halkları AKP iktidarı tarafından teslim alınmaya, sindirilmeye çalışılıyor. AKP benden başka hiç kimse ses çıkaramaz diyor. Yol ortasında insanlarımız katlediliyor, tek gecede işinden ekmeğinden oluyor binlerce kamu emekçisi. Aylardır OHAL bahanesi ile halka pervasızca saldırıyor, iradesini teslim alamadığı herkese, çoluk çocuk yaşlı hasta demeden tutukluyor, tecrit ediyor.

Ses çıkarmak zorundayız, yapılan adaletsizliklere 'onurlu bir yaşam istiyorsak' ses çıkarmak zorundayız!

HALK olan bizleriz, HAKLI olan bizleriz! Bizden alınan her şeyi direnerek geri kazanabiliriz!

Bugün EDA imzanı bekliyor!

EDA KAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kaya.kayaeda@yandex.com: SEDA KAYA VE HUKUSUZCA TUTUKLANAN DEVRİMCİ TUTSAKLARA ÖZGÜRLÜK». EDA ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.