Katliami durdurup sorumluların en ağır cezayı almasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Diyarbakırda bulunan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde insanlık dışı şeyler yaşanıyor.Şube müdürü Kader İçen ve ekip arkadaşları, barınağa yapılan bağışları (Süt, Mama, İlaç ve BAYAT EKMEKLERİ...) para kazanmak  için anlaşmalı kişilere satıyor. Hayvanlar açlıktan birbirini yiyor. İhbar sonucu gelen hayvan ve yavru köpekleri zehirli iğne ile öldüruyor. Duyarlı bir hayvanseverin takibi sonucu video ve fotoğraflarla kanıtlanıp savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Hayvanların boğazından bayat ekmeği bile kesip para için satan Kader biçen'in  en ağır cezayi alması,  meslekten ve kamu görevinden men edilmesi gerekirken ödül gibi bir ceza aldı. Adeta beyaz masaya terfi edildi. Biz hayvanseverler Kader biçen'in en ağır cezayı alması ve oradaki hayvan katliamının durdurulmasını istiyoruz. Bunun için gerekeni yapmak üzere ilgili birimleri derhal göreve çağırıyoruz.

Oradaki canların bağazından bayat ekmeği bile çalıp kendi boğazından geçirirken, hiç mi sızlamadı vijdanın? Hiç mi gelmedi gözünün onune  o köpekler? Hiç mi acımadı insan tarafın? Benim ki acıyor ,ya sizinki? Dilerim rüyanda boğarlar seni bayat ekmeğini çaldığın canlar.