Katletme sömürme cinayete ortak olma !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu dünya yalnız bize ait değil. İçinde yaşadığımız evreni aynı zamanda hayvanlarla paylaşıyoruz. Doğadaki her şeyin bir görevi olduğu gibi hayvanlar da tabiatın olmazsa olmaz parçaları. Bir hayvan cinsinin eksikliği doğanın dengesinin bozulmasıyla aynı anlama geliyor.

Hayvanların doğadaki yeri doldurulamaz durumuna rağmen onların sadece insanlara hizmet etmesi içn yaratıldığını düşünenlere de rastlamak mümkün. İnsanoğlu her şeyde menfaatini düşündüğü gibi hayvanların da etinden, sütünden, yününden faydalanıyor. Bunu yaparken de bazen hayvanlara zarar verme yolunu seçebiliyor. Oysaki doğada kendilerine bahşedilen hayatı yaşamaktan başka bir şey yapmayan hayvanlar, yeri geliyor bu zalim insanların elinde acı çekiyor. Hayvanlara eziyet etmenin kınanacak bir davranış  olduğunu bilmiyor.

Çocuklara küçük yaştan itibaren hayvan sevgisi aşılamak her anne babanın görevi olmalıdır. Her çocuk hiç değilse sokak hayvanlarına bir tas su vermenin mutluluğunu mutlaka yaşamalıdır. Unutmamak gerekir ki hayvanlar insanı karşılıksız severler.Hseverler. BİZİM GİBİ BİR CAN TAŞIYORLAR VE BİZİM KADAR DA YASAMA HAKLARİ VAR !

Bugün Simge raziye imzanı bekliyor!

Simge raziye Demircin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Katletme sömürme cinayete ortak olma !!!». Simge raziye ve imza atan diğer 359 kişiye katıl.