Petition Closed

Kastriot Cani tek Zonë e Lirë.

This petition had 700 supporters


Njeriu me i përfolur në rrjetet sociale shqiptare kërkon mbështetjen tonë për te patur një përfaqësim të denje të vetvetes në emisionin Zonë e Lirë.

Kastriot Cani ishte një punëtor i thjeshtë në krye të detyrës ku mori vëmendjen e opinionit të rrjeteve sociale. Ai, në një prej ditëve më te vështira të misionit të tij nuk hezitoi të jepte përgjigje të sinqerta dhe të qarta për median, e cila nuk e lejonte të bënte punën e tij.

Sot, zoti Cani ka shkundur borën nga krahët, ka mbyllur kanalin ku kishte rënë dhe falë tij, qarkullimi në zonën e Dibrës ka anuar në anën e normalitetit. Ne nga ai kërkojmë vetëm gatishmëri për t'u paraqitur para publikut, ku të ketë paraqitje optimale dhe dinjitoze.

Nga të interesuarit duam vetëm firmën tuaj. Nëse arrihet një numër i konsiderueshëm firmash, peticioni do i paraqitet personave të cilët mund ta bejnë qëllimin tonë të njëmendtë.

 Today: Irildi is counting on you

Irildi Disha needs your help with “Kastriot Cani tek Zonë e Lirë.”. Join Irildi and 699 supporters today.