0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İnsanlar et yemeye devam ettikleri sürece, et yemeye devam eden insanlara et tedariki için mezbahaların genel koşullarının iyileştirilmesi ve mezbahalara kesim öncesi şoklama makinaları konulması, mezbahalar dışında kesim olacaksa, taşınabilir şoklama makinası ve benzer çözümlerin uygulamaya konulması yönünde gereken talimatların verilmesi. Şiddetin kanıksandığı ve sürdüğü bir toplumda, barışın, toplumsal huzurun, güven ve kardeşlik gibi duyguların kök salması mümkün değildir. Katlettiğiniz, katledilmesine göz yumduğunuz hayvanların ahını alıyorsunuz. Aklı eren herkes sorumludur ancak makam sahiplerinin sorumluluğu bambaşka. İnandığınızı düşündüğümüz mahşer günü, hayvanlar büyük mahkemede konuşacak.

Bugün yigit imzanı bekliyor!

yigit ilkus bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Kasaplık" hayvanlardan, "uyuşturularak acısız ölme hakkı"nın esirgenmesine son verilsin». yigit ve imza atan diğer 731 kişiye katıl.