SADECE 9 YAŞINDAYIM VE HER GÜN ERİYORUM.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

9 yaşında DMD kas hastası bir oğlum var.Her geçen gün gözlerimizin önünde biraz daha küçülüp, eriyor ve suskunluğa giriyor. Tüm yaşıtlarından uzaklaşıyor ve eve kapanıp kendi başına kalıyor. ARTIK SON EVREYE GELİYORUZ!!!Çünkü oğlum biraz daha beklersek tekerlekli sandalyeye bağlanıp,sonra ki süreçte sancılarla yaşamaya başlayıp, hayata veda edecek ve biz ailesi olarak çaresiz kalıyoruz. Amerika'daki Exondys 51 atlama clışması oğlum icin tek umut.

Biz bu hastalığın pençesinde yıllardır mücadele ettik hiçbir şekilde tedavi yöntemi olmadığı için sadece Allah'a sığınıp bekledik ama artık bir tedavimiz var. Lütfen Anıl'a nefes olup oğlumuzun maddiyat yüzünden hayattan kopmasına engel olun.

Birlikten güç doğar LÜTFEN bize yardım edin!!! Tedavi masrafının 1 MİLYON'u aştığı büyük ve acı bir gerçek var. Bu zorlu yolda biliyoruz ki sizler desteklerinizi eksik etmezseniz Exondys 51 tedavisi milyonları aşsa bile biz bunu sizinle yenip oğlumu hayata bağlayabiliriz sizlerin destekleri ile toplanacak para, tedavimizi gerçekleştirmemize yardımcı olacak. Oğlumuz için tedavisine küçük büyük demeden bir yardımla nefes olur musunuz?

Bugün Anıl imzanı bekliyor!

Anıl AYMERGEN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KAS HASTASIYIM YAŞAMAK İSTİYORUM ELİMDEN TUTAR MISINIZ». Anıl ve imza atan diğer 1.041 kişiye katıl.