Kars'ın yıkılan Eski Devlet Hastanesi'nin olduğu arazi rekreasyon alanı olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türkiye' deki çoğu şehrimiz de olduğu gibi Kars ilinde de yoğun betonlaşma mevcut. Buna bağlı olarak gittikçe azalan aktif yeşil alanlar,  kentleri  yaşanılamaz duruma getirmektedir. Bu noktada  insanların dinlenebilecekleri, günün yorgunluğunu atabilecekleri  nefes alma noktalarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Kars şehrinin geneline bakıldığında ,özellikle  şehir merkezinde insanların kullanabileceği aktif bir yeşil alan düzenlemesi mevcut değil. Bu sebepten dolayı insanların hoşça vakit geçirebileceği  sosyal , kültürel  aktivite alanları yaratmak , kentin görsel zenginliğinin yanısıra , kent halkının  refahını artıracak etkili bir çalışma olucaktır.

Bahsi geçen alanın kentin odak noktalarına yakın , önemli bir geçiş noktası olması  bu alanın rekreasyon alanı olarak çözümlenmesi için  bir diğer nedendir.

Eski Devlet Hastanesi  ve çevresinin (Fethiye Camii'ye kadar) rekreasyon alanı olarak düzenlenip kente kazandırılması, Kars halkı adına yapılacak önemli bir değer , hizmet olacaktır.

Dünyayı sevmek, korumaktan geçer.

Bugün Havva imzanı bekliyor!

Havva GEÇENER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kars Belediyesi: Kars'ın yıkılan Eski Devlet Hastanesi'nin olduğu arazi rekreasyon alanı olsun!». Havva ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.