Kalkın KUDÜS'E Gidelim!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ ﴿١

İsra Suresi 1. Ayet

"Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) bir gece Mescid-i Haram’dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir."

Müslüman Kardeşler, Peygamber (s.a.v.)'e de vahyedildiği üzere Mescid-i Aksa'nın çevresi bereketli topraklardandır. Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevî ne ise bizim için Mescid-i Aksâ da odur. Bir şehir değildir Kudüs. Bir şehirden çok daha fazlasıdır, öyle olmalıdır.

Fakat son zamanlarda BİZİM toprağımız, MÜSLÜMANLARIN toprağı, öz yurdu olan Kudüs, zulümler içindedir. Yeryüzünde her nerede olursa olsun zulmün kökü kurusun! Kudüs'e edilen eziyet, Filistinli çocukların cesur(!) İşgal güçleri karşısındaki onurlu ve dimdik duruşu ümmetin halini ifade etmelidir. Ümmetimiz, evlatları gibi dimdik durmayı başarabilmelidir. Ölüme terk edilen masum yavruları kurtarmalıdır. Eğer bu kez Mescid-i Aksa'ya saldıran Fil Ordusu'nun helakı için ebabilleri bekliyorsak, o ebabiller biz olmalıyız. Yoksa ebabiller geldiğinde taşlanan biz oluruz.

Bu yüzden FİLİSTİN'E, KUDÜS'E, MESCİD-İ AKSA'YA sahip çıkabilmek için o topraklara gitmek istiyoruz.

Bu kampanyayı başlattık çünkü,

Topraklarımıza gidip kardeşlerimizle omuz omuza durmak istiyoruz. Ümmetin özgürlüğü için Mescid-i Aksa'yı kurtarmak istiyoruz. Her şeyimizle destek vermek istiyoruz. Heyecanımızın kaybı, kararlılığımızın sönüşü Mescid-i Aksa'yı düşüren şey olabilir. Çünkü TÜRKİYE şu anda yeryüzünde Ümmet-i Muhammed'in umudu konumundadır. Filistinli çocukların saçlarını mermi rüzgarından önce biz okşayalım istiyoruz. SAHRANIN ŞİFASI biz olalım istiyoruz.

Kampanyanın başarılı olması halinde FİLİSTİN'E ulaşımımızın daha kolay hale gelmesi, havayolu ulaşımının uygun fiyatla sağlanması ve gönüllü olan tüm insanların KUDÜS'E gitme imkanının sağlanmasını istiyoruz.

Bu nedenle ilgili merciilere ve Destan yaşamaktan Destan yazmaya vakit bulamayan Kahraman Halkımıza arz ederiz.

Bugün Dilara imzanı bekliyor!

Dilara Benliler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kardeşlerim : Kalkın KUDÜS'E Gidelim!». Dilara ve imza atan diğer 86 kişiye katıl.