İyi ki Varsın EREN / Eren Bülbül için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İki kapılı bir han; dünya; Âşık'ların dediği gibi... O da bu handan aşık olduğu vatanı için ayrıldı daha çocuk yaşında... Nesiller boyu unutulmamalı adı, sânı, yiğitliği... İşte bu yüzden onların isimlerini sokak sokak, yol yol görmeliyiz şehit düştükleri bu vatanın bağrında; ki an be an hatırlamak için değil; hatırlamaya dahi gerek kalmayacak derecede şuurumuzda her dem yaşatmak ve unutmamak için.
Eren Bülbül.

Köyünün memleketinin topraklarında şehit düştü vatan hainlerinin kurşunlarına. Memleketindeki en uzun tünellerden biri olan Trabzon Akyazı Tüneli (2.4km)'ne Şehit Eren Bülbül'ün adının verilmesi için Bimer üzerinden yapılan başvuru; Karayolları Genel Müdürlüğü'ne iletilmiş ve 03.10.2017 tarihinde yaptığımız başvuru, ilgili yönergeler doğrultusunda değerlendirilmeye alınmıştır.

03.08.2017 tarihli, 1701171462 sayılı Bimer başvurusuna istinaden; 03.10.2017 tarihli, 30835214-622.01 / E.320126 sayılı cevap Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelmiş olup, ilgili başvurunun değerlendirilmeye alındığı bildirilmiştir. (Akçaabat’ın Yıldızlı mahallesi ile Ortahisar İlçesinin Beşirli mahallesi arasında inşa edilen çift tüplü 2400 mt uzunluğundaki Akyazı tüneli, adını yakınındaki Akyazı köyünden almıştır.)

Bu imza kampanyasıyla da, bu değerlendirmeye destek olarak, "İyi ki Varsın Eren" diyoruz.

Bugün CİHAN imzanı bekliyor!

CİHAN ÇAKIR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karayollları Genel Müdürlüğü: İyi ki Varsın EREN / Eren Bülbül için». CİHAN ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.