Otoyol Ölümlerini Durdurun..İnsani Güvenlik..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Karayolları Genel Müdürlüğü ve tarafına Uğur Urban Tekin bu kampanyayı başlattı

MUĞLA MİLAS KORU MAHALLESİ YOL ÜZERİNDE OLAN VE DAĞILIMI YOLUN 2 YAKASINA AYRILAN BİR YERLEŞİM BİRİMİDİR.KORU MAHALLESİNDE SADECE MİLAS TARAFINDAN GİRİŞTE IŞIKLAR TRAFİĞİ DURDURURKEN BODRUM TARAFINDAN GELEN ARAÇLARI DURDURMAK İÇİN YAPILMIŞ OLAN IŞIKLAR FASILALI OLARAK YANIP SÖNMEKTE VE GELEN TRAFİĞE MANİ OLMAMAKTADIR.
ASIL KÖTÜ OLAN İSE BU YERLEŞİM BİRİMİNDE OTURAN TÜM İNSANLARIN YOLDAN KARŞIYA GEÇME ESNASINDA YAŞADIĞI BÜYÜK TEHLİKE İLE SONUÇLARI GENELLİKLE ÖLÜMLE SONUÇLANAN KAZALAR YAŞANMAKTADIR.BU BÖLGEDEKİ İNSANLARIN KULLANABİLMESİ ADINA HERHANGİ BİR ÜST GEÇİT ALT GEÇİT BULUNMUYOR ,GENÇ YAŞLI ÇOCUK KADIN NE ARARSANIZ TEHLİKE ALTINDA İNSANLAR BU HUSUSTA İLGİ VE ALAKAYI BELEDİYEDEN TALEP ETMİŞLER FAKAT SONUÇ ALAMAMIŞLAR.
EN SON BENİM BABAM BU YOLDA BİSİKLETİYLE İLERLERKEN HAYATINI KAYBETTİ..
BAŞKA İNSANLAR DA BU ACILARI YAŞAMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
GEREKEN ÖNLEMLERİN ALINMASI İÇİN ÖNERİLERİM ;
ÜST VEYA ALT GEÇİŞ İLE İNSANLARIN GÜVENLİĞİNİN ARTILIMASIDIR.
YOLDA HIZ KESİCİ ENGELLERİN YERLEŞİM YERİ HIZ TABELALARI ARASINDA KULLANILARAK ARAÇLARIN HIZININ KESİLMESİDİR.
HDS KAMERA SİSTEMİ İLE BU YOLDA CEZA KESİLMESİ VE İNSANLARIN ARTIK BU SINIRLAR İÇİNDE HIZ YAPMAMAYI ÖĞRENMESİDİR..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.