Motorcular Bariyerlerde Can Vermesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Karayolları Genel Müdürlüğü yeni yapılan ve halihazırda bulunan yollarda ki bariyerler, motorcular için bir ölüm tuzağı. Bariyerlerin altında bulunan ayaklar, herhangi bir kaza anında, motordan düşüp kayarak o ayaklara doğru sürükleniyorlar. O ayaklar 100 km/h saat gibi hızlarda jilet görevi görerek motorcuların ölümüne sebebiyet veriyor. İp tarzında olan bariyerlerde aynı görevi görüyor. Avrupada uygulanan yani motorcularıda düşünen bariyer sistemine geçilmesi gerekiyor. Yani eğer ayaklı bariyer yapılıyor ise motorcunun düşmesi durumunda herhangi bir vücut noktasının bariyere sıkışmıyacak durumda düzenlenmesi gerekiyor. Ya yere kadar olan tam beton bariyerler olması gerekiyor ya da eğer ayaklı bariyer ise ayakları kapatan bir parça olması gerekiyor. Lütfen Karayolları Genel Müdürlüğü bu işe bir el atsın, motorcular herhangi bir zarar görmeyeceği bir kazalarda ölmesinler. Sende imza at şuana kadar bizimde tanıdığımız ve nice yüzlerce motorcunun ölümüne sebebiyet veren bariyerlere bir dur diyelim. Yüzlerce hayat kurtaralım.

Bugün Alp imzanı bekliyor!

Alp Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karayolları Genel Müdürlüğü: Motorcular Bariyerlerde Can Vermesin». Alp ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.