İzmir İstanbul Yolu Manisa Gediz Kavşağındaki Trafik Kilitlenmesine Acil Çözüm

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul yönünden İzmire doğru seyreden (ya da diğer tarafta seyreden) araçlar Manisa Gediz Köprüsünü geçtikten (ya da yaklaştıklarında) hemen sonra 30 metre aralıklı iki ışıklı kavşakla karşılaşırlar.İstanbul yönünden Ankara istikametine dönmek isteyenler, yeni Manisa Otobüs Terminaline dönmek isteyenler, Manisa Merkezine ve İzmir ile İzmir üzerinden diğer turistik bölgelere geçmek isteyenler bu noktayı kullanmak zorundadırlar. Ayrıca Gediz Ovasına giden tarım araçlarının da bu köprüden  başka nehri geçecek yolları yoktur. Bağlarına gitmek isteyen çiftçilerimiz de mağdur olmaktadır. Özellikle tatil bölgelerine giden araçların sayısının çoğaldığı zamanlarda sözkonusu kavşak kilitlenmekte ,3 km civarında beklemeli kuyruklar oluşmaktadır. Yakın mesafeli olan bu kavşaklar ölümlü yaralanmalı kazalar ve gereksiz beklemelerle problem oluşturmaktadır.

Bu yolu kullananlar / kullanmak zorunda olan vatandaşların güvenliği, rahatı huzuru için karayolları ile sorumlu olan ilgili kuruluşların bu soruna ivedi çözüm bulması gerekmektedir.

Bugün Yüksel imzanı bekliyor!

Yüksel Oyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karayolları Genel Müdürlüğü: İzmir İstanbul Yolu Manisa Gediz Kavşağındaki Trafik Kilitlenmesine Acil Çözüm.». Yüksel ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.