KARABORSA FISTIK FIYATLARINA SON

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ramazan ayı geldi malum yemek sonralarinin vazgeçilmezi tatlilar da en sofralarda yerini bolca alacak ('di) ancak bu durumu firsata çevirmek isteyen işgüzar stokcular sayesinde tatli sektorunde fistikli tatli ürünü üretmeme karari alindi. 2017 yılının başında 60 TL olan fıstık fiyatları şuan itibariyle KDV dahil 210 TL’yi bulmuştur. Normalde bu fiyatın 70-75 TL civarında olması gerekir. Bunun sebebi maalesef karaborsacı ve stokçulardır. Stokçular, 2017 yılı başında üreticiden 60 lira civarında topladığı fıstığı depolayarak piyasaya azar azar çıkardılar. Bunu kademeli bir şekilde fiyat yükselterek satmaya başladılar. Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla bu fiyat 210 TL’yi buldu. Başta gaziantep baklava vr tatlicilar birligi ve diyarbakir ile bingöllü tatli üreticileri fistikli tatli üretimeyeceklerini duyurdu sende bu haksizliga bir dur demek istiyorsan sanal imzanla destsk verebilirsin.

Bugün Otto imzanı bekliyor!

Otto Man bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KARABORSA FISTIK FIYATLARINA SON». Otto ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.