Cennetoğlu mahallesi sakinleri doğalgaz istiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Soğukların da gelmesiyle birlikte İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan soba zehirlenmeleri ve yangınlar korkutuyor. Cennetoğlu mahallesi uzun bir zamandır doğalgazın gelmesini bekliyor ama çevre ilçe ve sokaklara gelmesine rağmen ihale aşamasından bir türlü geçemeyen belediye daha hızlı bir çözüm bulabilir. Hem çevre kirliliğini önlemek hem de daha güvenli bir ısınma için Cennetoğlu mahallesi sakinleri imzanı istiyor!

Neden Doğalgaz?  Doğalgaz Ucuzdur.

Doğalgaz diğer enerji türlerine göre daha ekonomiktir.Doğalgazın yanma toplam verimi birçok diğer enerji çeşitlerine göre daha yüksektir.Merkezi veya bireysel gaz kullanan abone önce kullanır, sonra kullandığı kadarını öder.Cihazlar diğer cihazlara göre çok az bakım ve denetleme gerektirir. Ekstra temizlik maliyeti çıkarmaz.

Doğalgazlı cihazlarda sıcaklık kontrolü çok hassas olarak yapılır,  enerji tasarrufu sağlanır. Yanma verimi yüksektir.Hava ile yakıtın karışması, gaz halinde olduğundan tam yanma durumuna daha kolay ulaşılır. Doğalgaz güvenli ve çevrecidir

Doğalgaz yandığında havaya kül, is ve kükürt bileşikleri bırakmaz. Aynı zamanda yandıktan sonra geride katı atık da bırakmadığı için çevreyi kirletmez.

Doğalgaz hem evinizi hem de kentinizi temiz tutar.
Doğalgaz yakıt türleri arasında en az karbon içermesi nedeniyle, küresel ısınmaya yol açan karbondioksit gibi sera gazı salınımı en düşük, dolayısıyla en çevreci yakıttır.

Bugün Evren Burak imzanı bekliyor!

Evren Burak Gürman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karabağlar Belediyesi: Soba Zehirlenmelerinden bıkan Cennetoğlu mahallesi sakinleri DOĞALGAZ istiyor!». Evren Burak ve imza atan diğer 66 kişiye katıl.