Kampanya Kapatıldı

Karabük Üniversitesi Öğrencisinin Zararına Bir İlke Daha İmza Attı!!!

Bu kampanya 947 destekçiye ulaştı

2017-2018 Bahar-Güz döneminden itibaren sadece yeni gelecek öğrenciler için (yani 2017-2018 girişliler ) geçme notu 50 ye düşürülmüştür.

Yine aynı toplantıda alınan karara göre 2017-2018 yılından itibaren tüm öğrenciler için Bütünleme sınavları kaldırılmıştır.

Herkesin bir şansı daha olan bütünleme sınavlarının kalkmasıyla öğrenciler resmen yaz okuluna mecbur edilmekte ve maddi durumu olmayanlara okulunu zamanınında bitirememe durumu doğmaktadır.

Adeletin temel alındığı ülkemizde 50-55-59 not ortalaması ile kalan öğrencilerin haklarını kim verecek geri ? Yeni gelenler 50 ile geçsin okulun reklamı olsun insanlar geçme puanını düşük görsün ama olanlar zaten kabullenmiş dercesine insanları mağdur etmeye kimsenin hakkı yoktur ! Bir düzenleme olacaksa şuan okuyan okumakta olan ve olacak herkesin faydalanması gerekmektedir !

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karabük Üniversitesi Öğrencisinin Zararına Bir İlke Daha İmza Attı». N ve imza atan diğer 946 kişiye katıl.