Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Slaytlı ders istemiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Sayısal analiz gerektiren derslerin tamamına yakını hocalar tarafından sunum şeklinde anlatılıyor. Vize ve Finalde sorumlu olduğumuz konuların uygulamalı eğitimi olmadığı halde birde Sunum üzerinden anlatılıyor. Tahtaya yansıtılan görüntü ve sunum içeriğinin not alınabilmesi için yeterli süre verilmiyor. Bir ders süresi içerisinde anlatılan konu içeriği ve çözümlü soru sayısı normal standartlarda bir öğretmenin derste anlatabileceğinden çok daha fazladır. Bu tip bir eğitimin sonucunda elde edilen başarısızlık hesapta olmayan bir durum değil eğitim methodunun bizlere yansımasıdır.Slaytlı  ders içeriği Mühendislik Fakültesinin Eğitim kalitesini düşürmektedir. Vize ve Finalde sorumlu olduğumuz şekilde eğitim görmek istiyoruz. Sunum veya herhangi bir veriyi internet ortamında hali hazırda bulunan kaynaklardan zaten ulaşabiliriz. Biz Karabük Üniversitesi Öğrencileri olarak sunum yapan hoca değil ders anlatan hoca istiyoruz.

Gereğinin yapılmasını arzederiz.

Bugün Mehmet Enes imzanı bekliyor!

Mehmet Enes Geçici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karabük Üniversitesi Öğrencileri: Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Slaytlı ders istemiyoruz.». Mehmet Enes ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.