0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kanuni Sultan Süleyman Han'ın defterdarı Seyyid Abdüsselam Çelebi Hazretleri'nin kabri içler acısı bir halde varlığını devam ettirmektedir. Kıymetli ecdadımız geçmişine, dinine, tarihine sahip çıktığı için, saygı da kusur etmediği için 600 yılı aşkın dünyaya hükmetmiştir. Bir yazarın hayallerini kaleme almasıyla değil, ecdadımızın bizzat kanlarıyla yazdığı, her anı gerçek, yaşanmış tarihimizin birer neferi olan atalarımıza saygımızdan, bugün onların kabirlerini layıkıyla muhafaza etmek en önemli görevlerimizdendir.

Her gün yanından geçen binlerce insan burada bu zatın medfun olduğunu dahi bilmemektedir. Şanlı tarihimizin şanlı neferleri ecdadımızın kabirlerinin gerektiği gibi varlığını sürdürmesini istiyoruz.

Bu kampanya ile Abdüsselam Hazretleri'nin kabrini yenilemeyi amaçlıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün burak imzanı bekliyor!

burak ayarkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanuni Sultan Süleyman'ın defterdarı Abdüsselam Çelebi Hazretleri'nin Türbesi Yenilensin». burak ve imza atan diğer 153 kişiye katıl.